Uw bestelling is geslaagd. 

1. Race Pakket - ophaal details Jullie kunnen het race pakket met shirts ophalen op de dag zelf. Het pakket zal in het startgebied klaarliggen. Er zal één race pakket klaarliggen ook wanneer jullie 2 teams hebben geregistreerd.

 

2. Like ons op Facebook

Like ons nu op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste updates. XRACE Nederland Facebook.

 

3. Race Week Update

Het is zeer belangrijk om onze website in de gaten te houden. De woensdag voor jullie evenement zal de locatie pagina alle informatie bevatten die jullie nodig hebben voor de dag. XRACE heeft het recht om dingen te wijzigen, indien nodig. Mocht dit het geval zijn dan zal dit op de locatie pagina van onze website www.xracenl.nl aangepast worden. Vergeet dus niet om de woensdag voor jullie evenement de website te bezoeken.

 

4. Startgolven

XRACE maakt gebruik van verschillende startgolven. Als team word je ingedeeld in een bepaalde startgolf die correspondeert met jullie vertrektijd. De eerste starttijd van XRACE staat op de website vermeld.Elke minuut van het uur start er een golf met een aantal deelnemers. Stel dat de eerste starttijd van XRACE bijvoorbeeld om 14:00 is. Golf 0 is dan 14:00, golf 6 is 14:06, golf 30 is 14:30, golf 60 is 15:00 etc. Stel dat de eerste starttijd van XRACE bijvoorbeeld op 10:30 ’s ochtends valt, dan is golf 32 dus om 11:02. De woensdag voor jullie race, wordt op de website bekend gemaakt in welke startgolf jullie vertrekken.

 

5. Oefenopdrachten

XRACE heeft mysterieuze opdrachten en oefenopdrachten. Er wordt van iedereen verwacht de oefenopdrachten thuis te oefenen. Deze opdrachten zullen tijdens de race uitgevoerd moeten worden. De oefenopdrachten zijn op onze website te vinden.

 

6. Transponders

Op de dag van de race kunnen jullie de transponders ophalen in het startgebied. JULLIE transponder zal JULLIE naam hebben. Pak dus de juiste transponder.

 

7. Sportiviteit

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk. We verwachten niets minder dan het hoogste level van sportiviteit bij XRACE. Het familie gevoel staat centraal, wees vriendelijk en help elkaar waar nodig.

 

XRACE KIJKT UIT NAAR EEN LIEFDEVOLLE FAMILIEDAG!