dit jaar zijn er 2 oefenopdrachten die jullie kunnen verwachten tijdens de race. 

De bedoeling van deze opdrachten is om ze thuis te oefenen, samen met het gezin. Het plezier begint dus al thuis. Oefening baart kunst!

1. Vliegtuigje (deze opdracht gaat niet door als het regent)
2. Geheime handdruk 

1. Vliegtuigje

Belangrijk; wij zullen op de dag zelf papier hebben. Jullie maken het vliegtuigje op de dag. Jullie hoeven dus niet jullie eigen vliegtuigje van thuis mee te nemen. Het is de bedoeling dat jullie thuis oefenen met het maken van een vliegtuigje. 

Tijdens de race zullen jullie gevraagd worden om twee papieren vliegtuigjes te maken. Zowel ouders als de kids zullen er een maken. Ouders jullie vliegtuig moet over een lijn van 15 meter vliegen. Kids jullie vliegtuig moet de 10 meter halen. Veel plezier. Hieronder zijn voorbeelden van de opdracht. 

1075586_1283252735024215_3736753083003571907_o.jpg
16-CCH-582 (2).JPG

 

2. geheime handdruk

Dit jaar hebben we een super coole oefenopdracht - DE GEHEIME HANDDRUK.

Elk team moet hun eigen geheime handdruk bedenken. Deze handdruk is voor ieder dus uniek. Jullie handdruk moet langer dan 7 seconden duren en moet minstens vijf verschillende bewegingen hebben. Dat is alles. 

Tijdens de race worden jullie gevraagd de geheime handdruk uit te voeren. Wij controleren of jullie succesvol jullie creatieve handdruk hebben geoefend en deze er professioneel uitziet. 
Voor inspiratie bekijk deze YouTube video met Justin Bieber en Jimmy Fallon. Belangrijk om te onthouden, jullie handdruk moet minimaal 7 seconden duren. Maar jullie kunnen natuurlijk ook de "Bieber" verslaan met een nog betere handdruk dan die van hem.