The Kiss.JPG
IMG_2022.JPG
The Kiss.JPG

xrace


SCROLL DOWN

xrace


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief - klik hier

wil jij een ONVERGETELIJKE ervaring beleven met jouw gezin?  DOE DAN MEE MET XRACE!

XRACE is een familie evenement voor ouder en kind (6-14 jaar). Samen leggen jullie een parcours van 2,5 KM af, waarbij 10 mysterieuze opdrachten worden uitgevoerd. Deze uitdagingen zijn niet alleen fysiek; er moet worden gepuzzeld, gedanst en het geheugen wordt op de proef gesteld. XRACE is dus voor iedereen! Durven jullie het aan? 

XRACE komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland en jaarlijks ervaren meer dan 15.000 gezinnen de magie van dit evenement. Dit succes willen wij graag delen! XRACE is uitgegroeid tot een internationaal evenement en wordt georganiseerd in Australië, Canada en Engeland. Nu dit bijzondere evenement ook naar Nederland komt, krijgen jullie de kans om de magie van XRACE zelf te ervaren. Dit mag je niet missen!

“My husband has danced more times with his son in the past week than he has with me in our 14 years of marriage” (contestant XRACE, 2014)

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief - dit wil je niet missen! klik hier

 

 

LOCATIES &

 

DATUMS

 

 

 

HOE WERKT 

 

XRACE?

INSCHRIJVEN

MINI RACE

IMG_2022.JPG

XRACE IS EEN ONVERGETELIJKE ERVARING


XRACE IS EEN ONVERGETELIJKE ERVARING


XRACE draait om families en het versterken van de band tussen ouder en kind. Het is meer dan alleen een fun run: het evenement wordt getimed en elk team kan een certificaat downloaden met zijn/haar tijd. Wij geloven dat ieder kind kan leren om op een sportieve manier om te gaan met winnen en verliezen. Dit kan bij XRACE doordat kinderen de verantwoordelijkheid krijgen over de opdrachten, waardoor het zelfvertrouwen kan groeien. 

Schrijf je hier samen met jouw gezin in voor XRACE!

Naast het XRACE evenement voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar biedt XRACE ook een mini race voor de jongere kids van 2 tot en met 5 jaar. Meer informatie over deze race vindt u hier.

VOLG ONS HIER