CONTACT

We horen graag van u maar leest u alstublieft eerst onderstaande informatie door.  Hieronder staan onze top 5 gestelde vragen, als jouw vraag hier niet tussen staat beantwoorden wij deze graag onderaan de pagina. U kunt natuurlijk ook altijd onze FAQ pagina bezoeken, klik hier voor onze FAQ's.

Veranderingen aanbrengen in je registratie
In het geval dat je al geregistreerd bent en iets wilt aanpassen of veranderen omdat er een verkeerde geboortedatum of naam is opgegeven kan dat via deze link worden aangepast.

Is er een mogelijkheid om mijn ticket te annuleren?
Wanneer je niet kunt deelnemen kan er helaas niet geannuleerd worden. XRACE geeft geen restitutie.
Er zijn mogelijkheden om je ticket te verplaatsen naar een volgend jaar. Stuur ons een e-mail via het contactformulier met de reden, per geval zal XRACE beslissen of dit wel of niet kan. 

Kan ik mijn ticket overdragen?
Wanneer je niet kunt deelnemen maar een vervangend familielid of vriend hebt gevonden, is dit geen enkel probleem. Om je ticket over te dragen moet een iemand van het originele team nog wel meedoen aan XRACE. Het is niet mogelijk om beide teamgenoten te vervangen. Om een teamgenoot te vervangen klik hier en vul het formulier in. 

We zouden graag in dezelfde golf starten
Dit is geen probleem - op de woensdag voor jullie race week worden de golf nummers bekend gemaakt. Wanneer jullie niet in dezelfde golf blijken te zitten en dit wel zouden willen, kan iedereen starten in de laatst gegeven golf. Als voorbeeld: Team 1 zit in golf 15 en team 2 zit in golf 25 dan kunnen beide teams in golf 25 starten. Dit zal niet voor problemen zorgen met de tijdsregistratie. 

Meerdere personen binnen 1 team
XRACE is ontworpen voor 1 ouder en 1 kind. De gedachte hierachter is dat met een 1:1 ratio de band tussen ouder en kind optimaal versterkt wordt. Overigens willen we niet dat mensen de XRACE ervaring moeten missen. Er kan worden deelgenomen met 2 kinderen maar het kan dan wel zo zijn dat niet elke opdracht even goed uitvoerbaar is. Het is aan jullie om te beslissen. Wellicht dat jullie een familie vriend kunnen vragen deel te nemen? 

Met de inschrijving komen 2 shirts en 2 transponders het is mogelijk om op de dag zelf een extra shirt te kopen. De afname van een extra shirt op de dag is dan voldoende als extra inschrijving. Het is niet mogelijk om een transponder bij te kopen. Er zal dus ook geen tijdsregistratie of certificaat zijn voor de "extra" deelnemer. Er wordt dan echt voor het plezier meegerend of gelopen en dan kan er per opdracht afgewisseld worden. 

VUL A.U.B. HET FORMULIER HIERONDER IN OM UW VRAAG TE STELLEN.
Heeft u een vraag? Wij horen het graag. 

Naam *
Naam
IMG_1770.JPG